Forum

Forum Navigation
You need to log in to create posts and topics.

:KONTIOLAHTI: Lehmo siistiksi -tapahtuma kutsuu kevätsiivoukseen 14.5.

Lehmo siistiksi -tapahtuma järjestetään lauantaina 14. toukokuuta kello 10–15. Tapahtuma on jääkiekkokaukalon alueella osoitteessa Ruottisenahonkatu 13.

Lehmo siistiksi -tapahtuma antaa hyvän kipinän siistiä omia nurkkiaan, sillä tapahtuma-alueelle voi tuoda veloituksetta metalliromua, sähkö- ja elektroniikkalaiteromua (SER) ja kotitalouksien vaarallista jätettä. Ylimääräisiä käyttökelpoisia tavaroita voi tulla myymään jääkiekkokaukalossa pidettävälle kirpputorille, jossa ei ole paikkamaksuja.

Tapahtuman ajan alueella on Puhas Oy:n ja Kontiolahden kunnan tarjoamaa jäteneuvontaa. Lehmo siistiksi -tapahtumassa voi osallistua yleisten alueiden siistimiseen yhdessä Lehmon Pallon ja LC Kontiolahti/Höytiäisen kanssa. Talkoot alkavat kahvittelulla ja tehtävänjaolla kello 10. Tapahtumapaikalta saa välineitä yleisten alueiden siistimiseen.

Lisäksi risuja ja lehtiä voi tuoda maksutta Hirsikankaan vastaanottopisteelle osoitteeseen Jaamankankaantie 5 kello 10–16. Päivän aikana Lehmon kyläyhdistys noutaa poistettavia huonekaluja 30 euron korvausta vastaan, maksu käteisellä. Tapahtumapaikalla sen sijaan ei oteta huonekaluja vastaan.

Jääkiekkokaukalon alueella on tarjolla veloituksetta kahvia, mehua ja kahvileipää. Myynnissä on makkaraa ja nakkikuppeja.

Tapahtuman järjestävät Lehmon kyläyhdistys ry, Kontiolahden kunta, Lehmon Pallo -77 ja LC Kontiolahti/Höytiäinen. Tapahtumaa on tukemassa K-Supermarket Lehmo.

Uploaded files:
  • old-rake-crudely-extended.jpg