Veikkaus Oy: Suomen Toto75- ja Toto65-pelien jackpotit uudistuivat – Oulussa lauantaina 146 000 euron jackpot

RAHAPELIT

Suomen Toto75- ja Toto65-pelien jackpotit uudistuivat toukokuussa. Jatkossa toteutumattomat Suomen Toto75- tai Toto65-pelin voittoluokat jaetaan seuraavan viikon kohteissa, ellei kyseisenä päivänä ole Ruotsin kohteiden jackpotia.

Ensimmäisen kerran uudistunut jackpot on tarjolla lauantain 7.5. Oulun Toto75-kierroksella. Vermon lauantain Toto75-pelissä ei löytynyt täysosumia, joten Äimäraution ravien Toto75-pelissä on 146 180 euron jackpot pelin ylimmässä 7 oikein -voittoluokassa.

– Toto-pelien asiakkaat ovat esittäneet toiveita jackpot-käytännöistä ja vastaamme näihin toiveisiin tällä mallilla. Muutosten myötä pystymme tarjoamaan useina viikkoina vuodessa huippupelikohteita sekä takaamaan huippupelitarjonnan kauden mielenkiintoisimmissa suomalaisissa raveissa. Malli antaa mahdollisuuden myös suuren luokan jackpotkierrosten muodostumiselle, jos voittoluokkia jää toteutumatta peräkkäisinä viikkoina, Veikkauksen tuoteryhmäpäällikkö Juha Ahjolinna sanoo.

Suomen Toto-kohteiden jackpotit

Toto75

Suomen Toto75 pelin jakamattomat voittoluokat jaetaan seuraavassa Toto75 pelissä, jos peliin ei ole määritetty jackpotia tai jos Ruotsin Toto75 pelissä ei ole jackpotkierrosta samana päivänä. Mahdollisesti kahdesta tai useammasta Toto75 pelistä kertyneet jakamattomat voittoluokat jaetaan kerralla. Näin myös tupla- ja triplajackpotkierrokset ovat mahdollisia. Jackpot lisätään 7 oikein -voittoluokkaan.

Toto65

Suomen Toto65 pelin jakamattomat voittoluokat jaetaan seuraavassa keskiviikon Toto65 pelissä, jos peliin ei ole määritetty jackpotia tai jos Ruotsin Toto86 pelissä ei ole jackpotkierrosta samana päivänä.

Mahdollisesti kahdesta tai useammasta Toto65 pelistä kertyneet jakamattomat voittoluokat jaetaan kerralla. Näin myös tupla- ja triplajackpotkierrokset ovat mahdollisia. Jackpot lisätään 6 oikein -voittoluokkaan.

Ylimääräiset jackpotkierrokset

Toto75- ja Toto65-peleihin on myös ylimääräisiä jackpotkierroksia. Ylimääräiset jackpotit jaetaan korkeamman urheilullisen profiilin raveissa kuten esimerkiksi St Michelissä ja Kuninkuusraveissa. Ylimääräiset jackpotkierrokset eivät väistä Ruotsin jackpotkierroksia. Aiempien kierrosten jakamattomat voittoluokat eivät kerrytä ylimääräisellä jackpotkierroksella jaettavaa rahasummaa. Jackpot lisätään pelin ylimpään voittoluokkaan.

Toto5
Suomen Toto5-kierroksilla yhdelle ainoalle täysosumalle on tarjolla 100 000 euron takuupotti.

Toto4
Suomen Toto4-kierroksilla yhdelle ainoalle täysosumalle on tarjolla 50 000 euron takuupotti.

 

About Author